mariamaruschka

Alla inlägg under april 2011

Av Maria Forsberg - 7 april 2011 06:51

Jag har verkligen en riktig goding till son. Imorse när han skulle ta sitt pencillin som han tycker smakar blä (vilket jag förstår och det gör säkert alla som själva smakat på kåvepenin) så berättade jag för honom när jag var liten och också hade massa öroninflammationer och fick äta medicin att jag fick en vit äcklig sak som var hur tjock som helst och jag kan än idag komma ihåg hur äcklig jag verkligen tyckte att den var, den gav rediga kväljningar. Men åter till saken det här berättar jag för grodan och då säger han: "Mamma jag önskar att jag var där hos dig då, då skulle jag ha hållit om dig hela natten så du inte behövde vara ledsen".

Gissa om det värmde, jag blir så glad när man får sånna små kommentare ibland, han har helt klart gjort min dag idag. Mitt älskade lilla   .


 

Av Maria Forsberg - 4 april 2011 16:14

Nu har jag varit på en anställningsintervju idag på ett jobb som jag verkligen verkligen skulle vilja ha. Ibland känner man mer för vissa jobb och det här är ett sånt jobb.


Sen hade det ringt en man ifrån ett bemanningsföretag i fredags som jag ringde upp och dom verkade jätteintresserade och han ville träffa mig redan imorgon   .

Det skulle verkligen vara så nice att få ett jobb nu, jag är verkligen trött på att gå hemma och söka, söka och söka jobb. Nä nu vill jag ha jobb och få komma ut och få arbetskamrater. Helt enkelt bli bara Maria just då och inte bara mamma.


 

Av Maria Forsberg - 4 april 2011 07:06

Idag är det BARA 1 vecka kvar tills Mattias och jag åker till Barcelona   , det ska bli så himla skönt med lite miljöombyte och VÄDER ombyte. Kollade precis vädret för barcelona den här veckan idag ska dom har 21 grader, sol med lite molningt men resten av veckan ska dom ha mellan 22-24 grader & stålande    bara att hoppas att det vädret håller i sig tills vi kommer.


Och min flygrädsla har börjat göra sig påmind redan, tidigare så har den inte kommit förns jag ska gå ombord på planet men nu kom den natten till lördagen, vaknade vid 03 och kunde inte somna om utan låg bara och tänkte på att jag snart skulle flyga. Men jag tror att varför jag är mer orolig den här gången är för att dom tidigare gångerna så har vi flugit drygt 2 timmar och det känns som den tiden bara flyger förbi det går så fort men nu ska jag flyga i nästan 4 timmar det dubbla mot tidigare och då går ju inte tiden lika fort.

Men det kommer nog att gå bra hoppas jag. Jag kommer absolut att försöka blogga varje kväll från barcelona och lägga upp MÅNGA bilder på vad vi ser & gör.


 

Av Maria Forsberg - 2 april 2011 08:13

Nu måste jag lägga upp lite bilder känner jag   .

Förra lördagen när jag var på bio med mina killar så var vi även på jakt efter nya gummistövlar till grodan och jag har mina affärer där jag går och tittar först, så först var vi på ett ställe och det var där jag såg skorna som jag senare köpte, men ibland behöver jag tid att tänka och känna efter om jag verkligen gillar skorna och det gjorde jag verkligen och nu är jag inne på att kanske ska jag ha dom på bröllopet som Mattias & jag ska på i september. Vad tycker NI??

Skorna köpte jag på deichmann, ni kan gå in & kolla deras hemsida på:  www.deichmann.se

         

Framifrån                  Sidan                  
            Närbild på detalj


Och som jag skrivit i ett tidigare inlägg så gillar jag även solglasögon och ska samla och köpa ett par på varje ställe utomlands dit jag åker.   

Men dom här köpte jag bara för att jag tycker att dom är så snygga. Bilderna blev inte dom bästa men man får iallafall en liten hum om hur dom ser ut....

      

Framifrån                           Sidan


Och sist men inte minst så har jag gjort nya naglar på mig själv   . Och det här blev resultatet, vad tycks?

        

Som sagt jag har ingen utbildning för det och dom duger för mig, känns mkt fräschar nu om händerna..   

Nu tänker jag gå & göra mig iordning för senare ska vi hem till Anna & Roger på middag och vi ska GRILLA, mums såååå gott....  


 

  


Presentation

Dagens ord....

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.

Mixpod

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Besöksräknare

besöksräknare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloggvärde

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards