mariamaruschka

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Maria Forsberg - 11 april 2011 17:09

Gud vad skönt det är att vara framme   .

Morgonen började med att jag gick upp vid 02,30, jag vill gärna ha lite tid på mig och inte behöva stressa så jag fick smyga runt för att inte väcka alla. Jag vill kunna sitta i lugn och ro å dricka min kopp med vaniljte när jag går upp och självklart vill jag även hinna göra mig iordning.

Vi blev hämtade av Per vid 04,15 men tjej som jag är så kan jag inte alltid hålla tiden så jag kom ner 15 min senare. Men vi var på arlanda kl 05,00.

Då gick vi och checkade in bagaget och sen genom säkerhetskontrollen, och bakom mig i den kön stod faktiskt Uri Geller, han som är med på kanal 5´s program Fenomen.

Mattias & jag passade på att äta frukost innan det var dags att gå till gaten och när vi sitter där kommer Johan Rehborg (solsidan) och ska också flyga till barcelona, kändistätt värre   .


Jag trodde att jag skulle klara starten bättre den här gången, jag var jättelugn och sansad men när vi skulle till att starta så kändes det som att dom skulle starta med en rivstart och den starten gillar jag INTE, det känns bättre när dom tar fart och lyfter inte när dom står still och spinner och sen släpper, jag rent ut sagt hatar det, och då kom tårarna och jag fick panik men väl uppe så går det ju bättre jag kunde till och med vila.


Väl framme tog vi en taxi till hotellet: Silken Gran Hotel Havana, där fick vi ställa in väskorna eftersom rummet inte var klart men vi fick mycket hjälp av piccolon som Mattias & jag senare döpte till Pedro (vi vet inte vad han heter men ska fråga och därför fick han ett tillfälligt namn) han frågade vad vi ville göra och så visade han oss hur man skulle åka med tåget och vart vi kunde köpa biljett.

Först tänkte jag visa bilder på hotellet & vårat rum....



Just nu verkar det inte som att internet vill samarbeta så jag återkommer med bilderna....



Presentation

Dagens ord....

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.

Mixpod

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Besöksräknare

besöksräknare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloggvärde

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards