mariamaruschka

Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Maria Forsberg - 12 mars 2011 20:00

Nu är äntligen finalen här, hoppas bara att det är rätt låt som kommer att vinna, hörde imorse att the monihker är tippad som vinnare och då kommer jag att skämas och helt ärligt så tror jag inte att vi ens kommer att kvala in oss. Det är nästan pinsamt vi är ändå en rätt stor musiknation att räkna med, men dom sista åren så känns det inte så.

Jag håller nog faktiskt på Danny ikväll.... så känns det just nu iallafall....  

  

 

  

Av Maria Forsberg - 12 mars 2011 19:08

Nu har vi precis haft lite biokväll på våran hemmabio med pojkarna, kvällens film var:

  

Jag och grodan hade redan sett den här filmen, för vi var och såg den redan när den gick på bio.

Jag tror inte att filmen tilltalar den yngre generationen för virvelvinden satt väl dom 10 första minutrarna sen tappade han intresset. Men jag kan helt klart rekommendera den.

Här får ni ett litet klipp från filmen, hoppas den funkar för jag har aldrig tidigare försökt lägga in ett klipp tidigare.

  

Av Maria Forsberg - 12 mars 2011 15:16

 

 

Idag har vi haft en familjeutflykt till fjärilshuset, själv har jag inte varit där sen jag själv var barn.

Vilken besvikelse det var måste jag säga, tre olika rum som man kunde gå mellan i det första hade dom en ganska stor typ bassäng med massa koikarpar som simmade runt och som dom kl 13.00 fick mata. I det andra rummet kom man in i mera som regnskogen, där hade dom lite dammar med fiskar och någon enstaka fjäril som flög runt och i det sista rummet var det ännu varmare och lite mer för just fjärilarna, vi såg pupporna hängande och där det faktiskt var fjärilar som kläcktes och om jag inte räknade helt fel så såg vi kanske 3 olika sorters fjärilar och that´s it, vi var typ färdiga där ja det kan inte ha tagit mer än 30 min att se allt och för det här fick vi betala 95kr per vuxen och 50kr för barn över 4 år. Det var ABSOLUT INTE värt pengarna, vi kände att vi hellre hade kunnat gå på naturhistoriska eller tekniska museet istället för dom pengarna med pojkarna och dom hade fått ut så mycket mera.

Nä jag rekommenderar inte att man ska gå på fjärilshuset då finns det helt klart mycket roligare saker att göra. Men några kort hann jag ta iallafall....

     

Pupporna.                            En vacker fjäril.

Nu ska jag ta och laga lite god middag till familjen, potatisgratäng och lövbiff med vitlöksost mellan och sen för att jag älskar dom så mycket så ska dom även få fetaost   .

Åhhh det här är verkligen en riktig myslördag........ Kram

  

  

Presentation

Dagens ord....

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.

Mixpod

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Besöksräknare

besöksräknare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloggvärde

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards